dinsdag 11 januari 2011

Trouwdag van: Marina & Nelis

De prachtige trouwdag van Marina en Nelis vond plaats op 9 september. We hebben een heerlijke dag gehad met veel lieve mensen om hen heen. Voor mij was het een hele uitdaging om zo'n grote groep (ruim 50 volw. en 10 kids) op tijd van de 1 naar de andere plek te krijgen. Dat is heel goed gelukt.
Marina en Nelis hadden gekozen voor zacht roze met zilveren/licht grijze accenten. Zoek en vind ze in de foto's hieronder. Voor de fotoreportage zijn ze 's morgens met Gerhard Nel de fotograaf naar Heeren van Slydregt gereden om een bakje koffie te drinken en foto's te maken.
Intussen had ik met de ouders van Marina de daggasten ontvangen en ze even bijgepraat voor deze dag.
Daarna stonden alle daggasten klaar bij Marina thuis en vertrokken we al snel naar het gemeentehuis in Sliedrecht. Tijdens huwelijksvoltrekking hadden de nichtjes en neefjes een hele leuke bijdrage en boden daarna Marina en Nelis allemaal een eigen gemaakt hart aan. Het ringenkussentje had Marina laten maken door Chantal van Zomaarendaarom. Erg leuk! Natuurlijk in het roze met licht grijs.
Voor het strooien van rozenblaadjes na de huwelijksvoltrekking had ik leuke puntzakjes gemaakt van verschillen dessins papier. Dit mocht, na vragen van Marina. Helaas op de dag zelf weer niet want het gaf zo veel troep! Oeps, sta je daar met schattige rozenblaadjes in puntzakjes. Toen gauw de bode omgepraat en belooft dat ik ze zelf zou opruimen. Dus stond ik na afloop als een gek de stoep te vegen, gelukkig met hulp van twee leuke daggasten. Wel een smerig werkje met regen:-)
 Helaas op deze dag niet veel zon gezien, maar wel regendruppeltjes gevoelt. Gelukkig hadden ze paraplu's geregeld bij Parapluverhuur.nl en dat leverde ook nog eens erg leuke foto's.
Na de huwelijksvoltrekking hebben we een broodje gegeten in het gebouw naast de kerk, op loopafstand van het gemeentehuis. Toen iedereen in de kerk zat en de dienst was begonnen ben ik alvast naar Landgoed Groenhoven gereden in Bruchem. Toen de daggasten aankwamen stond alles klaar. Na een lekker hapje hebben we in de tuin foto's genomen en was de zon ook doorgebroken. Lekker tijd met de daggasten gehad. Daarna met elkaar gedineerd boven. Om 20.30uur begon de druk bezochte receptie met pianomuziek van Otto op de achtergrond. Landgoed Groenhoven is een mooie lokatie met een gezellige huiselijke sfeer.
Ik heb Marina nog even gevraagd om op te schrijven hoe zij deze dag hadden ervaren en waarom ze een professionele ceremoniemeester hadden ingehuurd.

De reden dat wij voor een professionele ceremoniemeester hebben gekozen is omdat iemand dit ons aanraadde. Na het eerste kennismakingsgesprek voelde het gelijk goed! Jo-Anne heeft zoveel goede en leuke ideeën, daar hadden we zelf nooit opgekomen.
Ook is het heerlijk dat je iemand met ervaring als ceremoniemeester hebt! Op onze trouwdag hebben wij ons ook nergens druk over hoeven maken en alles verliep super.
Als je een heerlijke dag wilt hebben en geen gestres (ook van tevoren niet) dan raden we je dit echt aan!
Jo-Anne: Nogmaals bedankt voor alles.
Groetjes, Nelis & Marina

Fotocredit: Gerhard Nel

Leveranciers:
Trouwjurk: Speksnijder
Trouwpak: Gentlemen Oud-Beijerland
Fotograaf: Gerhard Nel
Lokatie reportage: Heeren van Slydregt
Lokatie: Landgoed Groenhoven
Schoenen Marina: Omoda
Trouwauto: Trouwautoshop
Ringkussentje: Zomaarendaarom
Paraplu's: parapluverhuur
Hartjes naamkaartjes: MarryWise
Bedankjes: Zoets0 reacties:

Een reactie posten