dinsdag 4 januari 2011

Trouwdag van: Suze & Damon

Met heel veel trots laat ik de eerste "trouwdag van:"  in 2011 zien van Suze & Damon. Damon is zelf een heel goede fotograaf van wie ik het werk bewonder. Ze wisten gelijk dat hun vriend Gerhard Nel hun trouwdag moest fotograferen. Een hele goede keuze want het resultaat is PRACHTIG! Suze en Damon hebben met een reportage in de Bruid en Bruidegom gestaan (blz. 354), maar deze foto's zijn NIEUW. Het uitzoeken van de foto's was al een feestje. Zulke mooie lieve mensen en dan zo prachtig gefotografeerd!

Suze en Damon zijn getrouwd op 23 juli 2010 met een blauw/strand thema. Ze wonen vlak bij het strand en wandelen veel met hun bijzondere viervoeter Beer (heeft geprobeerd de ringen in het Raadhuis te brengen:-). Leuke blauwe wedspiration zat er in hun trouwdag!

In Raadhuis De Paauw in Wassenaar zijn Suze en Damon om 16.00uur voor de wet getrouwd. Ze hadden een heel rustig programma. Na de huwelijksceremonie kregen de gasten een hapje en drankje bij Bries in Noordwijk terwijl het bruidspaar al springend en dansend voor de fotograaf over het strand ging. Na een BBQ / walking dinner werd er afgesloten met een heerlijke bruidstaart van De Dessertwinkel. Daarna werd er lekker gefeest en konden mensen foto's maken in de Photobooth. Daar blog ik woensdag meer over!

De trouwjurk van Suze was prachtig! Echt een jurk die bij haar persoonlijk past. Deze was van het merk Pronovias. De sandalen er onder hoorden er natuurlijk perfect bij! Damon had overdag een keurig pak aan van Huog Boss gekocht bij Tip de Bruin en 's avonds een ontzettend grappige blauwe bloemen blouse.

Fotocredit: Gerhard Nel

Wedspiration:
Jurk: Pronovias
Pak: Hugo Boss, Tip de Bruin
Fotograaf: Gerhard Nel
Taart: De Dessertwinkel
Burgerlijkhuwelijk: Raadhuis De Paauw
Feestlokatie: Bries Noordwijk
Trouwauto: Austin Healy
Photobooth: Studio Damon

0 reacties:

Een reactie posten