donderdag 2 december 2010

A white world on your wedding day!!

Help....een witte wereld op je trouwdag! Geen paniek want de bruidsreportage wordt juist dan geweldig. Veel licht en een prachtige natuur!
Na een oproep via Facebook en Twitter (I like social network!) melden zich een aantal enthousiaste fotografen met bijzondere foto's van bruidsparen in de sneeuw. Lekker toepasselijk in deze tijd van onverwachtte sneeuw in november. Het was moeilijk om te kiezen, maar hieronder een aantal prachtige foto's in de sneeuw!

Allemaal bedankt voor het sturen van de foto's. Te bedenken dat jullie toen ook allemaal hard aan het werk waren in die bare kou. Super!

De 1e foto is van Pieter van Lierop van Imagine Fotografie. Ik vind de lichtval prachtig en het tafereel zo lekker realistisch en ...vreselijk koud!

Bij de volgende foto moest ik gelijk denken aan "voetstapjes in de sneeuw" van W.G. van der Hulst. Prachtige symbolische foto! Gemaakt door Jonneke Oskam van Karakteristiek Fotografie.

Een stralende bruid in de sneeuw! Prachtig gefotografeerd door Paula Romein. Klasse!
Wat kan een witte wereld toch bijzonder zijn. Mooi in beeld gebracht door Karel Hulskers van Hulskers Fotografie (op zijn site komt deze foto nog beter tot zijn recht!)
De volgende fotografen zijn lekker actief geweest in de sneeuw. Wat dacht je van een potje golf in de sneeuw? Gemaakt door Wesley Nulens Fotografie. Ik kon niet kiezen, dan maar een collage!
Of gewoon lekker gooien met sneeuw. Wat kan jou het! Voor de camera je man inzepen! Leuk idee! Dit enthousiaste bruidspaar is gefotografeerd door Foto Vierhout.
En het meest winters is natuurlijk het oer Hollandse sleetje rijden. Leuk bedacht door Mon et Mine!
Ik heb het koud gekregen van al die bruiden in de sneeuw (gom heeft nog een pak aan!). Ga lekker een beker chocolademelk warm maken en genieten van de warmte binnen.

www.wedspiration.com/

0 reacties:

Een reactie posten