woensdag 1 december 2010

Wedspiration sponsor van:
10 SHOTS photo contest!

Wat doet PicturePresent? Voor fotografen bied PicturePresent de mogelijkheid om slideshows te maken waardoor bruidsparen snel na hun trouwdag een geweldige herinnering hebben en de fotografen meer bezoekers op hun site krijgen. Er zit ook een webshop aan verbonden. Handy! Ik ben verslaafd aan deze slideshows. Heerlijk om te kijken en te genieten. Daarom is het ook zo leuk voor bruidsparen om via de portal van PicturePresent slideshows van verschillende fotografen te bekijken. Je krijgt een goed overzicht van de mogelijkheden van een fotograaf.

OFFICIËLE AANKONDIGING VAN PICTUREPRESENT:
Een ontzettend leuke nieuwe contest voor prof. fotografen met Wedspiration als sponsor in de categorie "wedding".
Dus aan alle professionele fotografen: vertel jouw verhaal in exact 10 beelden en win leuke prijzen. Er zijn verschillende catergorien: wedding, portret, documentair. In de categorie "wedding" kun je een IPAD winnen!! Geweldig! Daarbij ook nog een gesponsorde blog en 5 maanden gratis adverteren op Wedspiration en nog meer. Inzenden tot 12 januari 2011! Lees meer over deze contest....

Hieronder een prachtig voorbeeld van een prewedding shoot op PicturePresent.
 Dus voor 12 januari je slideshow van 10 beelden insturen en wie weet sta je met trots hier vermeld op Wedspiration. Heel veel succes!

http://www.wedspiration.com/

0 reacties:

Een reactie posten