dinsdag 7 december 2010

Trouwdag van: Florian & Kirsten

Rika Conradi van Ricon Fotografie laat vandaag een prachtige slideshow zien op Wedspiration. Een slideshow met leuke details (kaplaarzen!) en emoties tijdens de huwelijksvoltrekking in het Oude Raadhuis van Maasland. En wat heeft Rika dat allemaal mooi vast gelegd!Een leuk verslag door Rika geschreven, met haar herinneringen aan de trouwdag van Florian en Kirsten:

15 oktober 2010 begon als een mooie dag met blauwe stukken in de lucht. Maar hoe later het werd, hoe natter het werd, helaas. Geen weer dat je zou wensen op je trouwdag.
Vooraf had ik met Florian en Kirsten een preweddingshoot gedaan en toen hadden we gelukkig wel een zonnetje. Desalniettemin: getrouwd werd er toch!
Helaas hebben we de fotoshoot in de regen moeten doen. Gelukkig was er iemand geregeld die naast mij bleef lopen met een paraplu. Regen of niet, Florian en Kirsten straalden en genoten met volle teugen.
Maasland is hun "hometown" en dus hebben we mooie plekjes in de binnenstad van Maasland bezocht. Ook de plek waar Florian Kirsten voor het eerst had gekust (hoe romantisch!) De plechtigheid was het hoogtepunt van de dag. Een volle zaal in het Oude Raadhuis van Maasland zorgde voor een gezellige sfeer. En hoe mooi was het moment toen Florian, hevig geëmotioneerd, volschoot met tranen en niet meer uit zijn woorden kwam. Menig toeschouwer pinkte een traantje mee, waaronder ikzelf en de ambtenaar. Dit is echte liefde!
In Pynas (lokale bar) werd de taart aangesneden en getoost op een mooi huwelijk en een gelukkig leven samen.

Wil je meer werk van Rika bekijken? Bezoek dan haar site Ricon Fotografie

http://www.wedspiration.com/

0 reacties:

Een reactie posten