dinsdag 2 november 2010

Trouwdag van: Ilse & Sietse

Ilse en Sietse zijn bij mij thuis langs geweest voor twee weddingconsults. Zij hadden namelijk al 3 ceremoniemeesters!! De eerste keer heb ik ze geholpen met de planning en de leuke ideetjes. Zo hadden Ilse en Sietse voor de kleuren wit en limoengroen gekozen! Luova  had een prachtige stationary voor hun ontworpen die ik onderaan dit blog nog een keer laat zien. Na een paar maanden van verdere voorbereidingen kwamen ze met hun ceremoniemeesters langs. Het was een gezellige boel, met zo veel mensen een bruiloft voorbereiden. Het bruidspaar wilde ik adviseren, en de ceremoniemeesters. Heerlijk om te doen. Hieronder lees je hoe ze hun trouwdag en de wedding consults hebben ervaren.
Ilse schrijft:
25 augustus 2010 was een fantastische dag! We zijn de dag begonnen met een picknick in het Kralingse bos. Alles in stijl! Je had onze ceremoniemeesters goede tips gegeven over hoe ze het overzichtelijk en gezellig konden maken, geweldig! Toen we aankwamen stond daar een partytent versierd met ballonnen, linten, en slingers. Alles uiteraard wit met limoengroen :D. We waren wat laat omdat we eerst foto’s hebben gemaakt in het dorp waar ik opgegroeid ben (en in Delfshaven). Maar daarna konden we extra genieten van de heerlijke hapjes die klaarstonden en de gezellige open sfeer die je creëert door zoiets informeels te doen. Overal waar we kwamen zagen we limoengroene accenten terug. We dachten eerst moeilijk over hoe we al die accenten moesten verweven, maar jij had genoeg tips om het makkelijk en mooi te maken!

We wilden graag in de zomer trouwen omdat het dan vaak lekker weer is. Dat hebben we geweten! De hele week heb ik in de stress gezeten of de picknick wel door kon gaan. Natuurlijk hadden we een alternatief, maar die was lang zo leuk niet. De dag ervoor stormde het. De dag erna kwam de regen met bakken uit de hemel, maar wij hebben de hele dag stralend weer gehad! Onze dag kon na de fantastische picknick natuurlijk niet meer stuk! Onze ceremoniemeesters wisten zich goed te redden in alle drukte. Absoluut dankzij jouw tips. Wij trouwden namelijk ook in een tijd waarin onze ceremoniemeesters om de beurt op vakantie waren, dus veel tijd voor overleg was er niet geweest. Het werd een stoomcursus bij jou thuis (met heerlijke thee en taart!) en dankzij deze stoomcursus verliep de dag gesmeerd. Zonder jouw tips waren we 1001 kleine dingetjes vergeten die onze dag juist uniek maakte. The finishing touch!

Bedankt! Sietse en Ilse

 
 
Tot slot nog 1 keer de originele stationary die Jelle Stelma van Luova gemaakt heeft voor Ilse & Sietse!0 reacties:

Een reactie posten