dinsdag 30 november 2010

Trouwdag van: Bram & Mieke

Wat een ontzettend gezellig dag: de trouwdag van Bram en Mieke op 20-10-2010! Bram en Mieke heb ik leren kennen op de trouwdag van haar broer. We hadden leuk contact op die dag en ik mocht ook hun ceremoniemeester zijn.

Na Bram en Mieke geadviseerd te hebben zijn ze hard aan de slag gegaan met allerlei leuke onderdelen voor hun trouwdag. Bram en Mieke hadden hun lokaties al gevonden. Erg leuk vond ik dat ze burgelijk en kerkelijk op een lokatie hielden. Het Kijfhoekkerkje is prachtig en zeer geschikt voor dit idee. Scheelt veel reistijd. deze trouwdag had de kleuren paars en lila. Het resultaat van de inzet van Bram en Mieke was geweldig. Op 20 oktober stond alles thuis klaar om meegenomen te worden naar de verschillende lokatie door mij: petitfour, paarse loper, kleden, liturgien, receptieboek, decoraties etc. (een hele auto vol:-) Ik heb genoten van deze trouwdag. Hieronder vertelt Mieke haar ervaringen!

Door de bruiloft van onze broer en schoonzus kwamen wij terecht bij Ceremoniemeesters van de Lelij. (red. : zie blog over deze bruiloft)
We zochten voor onze trouwdag een goede ceremonimeester, maar konden zo snel even niet een geschikte kandidaat vinden. Dus namen we contact op met CvdL. We hebben een afspraak gemaakt bij haar thuis, wat erg goed verliep. En niet te vergeten, er was een heerlijke cake voor ons gebakken.

We wilden graag dat de dag goed zou verlopen en we ons nergens zorgen over hoefden te maken. Aan de aankleding en creatieve kant hebben wij zelf veel gedaan omdat we dat erg leuk vonden om zelf te doen. Ook kwam CvdL natuurlijk met ideeën die we gebruikt hebben.

We hebben gekozen voor een kleurenthema, namelijk: PAARS en LILA. Dit hebben we overal terug laten komen. Het ontwerp heb ik zelf in allerlei documenten verwerkt en dit kwam ook telkens terug, zoals op het dagprogrammakaartje, liturgie, menukaarten enz. Als autoversiering hadden wij gekozen voor witte antennehartjes met paarse lintjes, deze hebben we gekocht via Zomaar&daarom (red: helaas geen foto van, maar erg cute!)
 

De dag begon al vroeg. Om half 6 was de kapster aanwezig om mijn haar te gaan doen, na mij had ze nog 3 bruidsmeiden te doen! Onze 3 schoonzussen hadden we  gevraagd of zij bruidsmeiden wilden zijn. Die zagen er deze dag alle drie hetzelfde uit, het was een plaatje!

Na onze fotoreportage die gemaakt is door Arjo van de Graaff kwamen we thuis, waar we de gasten voor het eerst die dag ontmoetten. Het was kort maar krachtig, want wij moesten alweer op tijd vertrekken omdat we met de koets naar de Kijfhoekkerk gingen. Deze kerk is zo’n 650 jaar oud en is zeer knus en pittoresk. In de kerk vond zowel het burgerlijk als het kerkelijk huwelijk plaats. Toen we de kerk verlieten werden er bellen geblazen en hebben wij witte duiven opgelaten.

We kwamen rond half 5 aan bij de Schelvenear. Bij aankomst werden er zo’n 45 paarse/lila balonnen opgelaten!!! Hierna gingen we naar binnen op de heerlijke bruidstaart (met natuurlijk paarse accenten) aan te snijden van Bakkerij Voordijk.

Als bedankjes konden de gasten een zakje meenemen met bruidssuikers. De zakjes waren voornamelijk paars en wit. We hebben deze zakjes zelf gevuld en netjes neergelegd in een rietenmand, ook lag er een bedankkaartje van de fotograaf voor hen klaar.

Het diner was heerlijk en de receptie was super gezellig. We hebben met volle teugen genoten van deze mooie dag, natuurlijk ook dankzij de goede zorg van CvdL. Alles is goed verlopen en er is werkelijk niks wat we anders hadden willen doen!

Groeten, Bram en Mieke


Bram en Mieke, bedankt voor jullie leuke verslag. Ik vond het erg leuk om jullie ceremoniemeester te mogen zijn!

Fotocredit: Arjo van der Graaff

Wil je nog meer foto's kijken van deze fantastische dag en van een geweldige fotograaf? Bekijk dan deze slide-show.

Leveranciers:
Bruidsjurk: Wedding Styles
Jaquette: Nederlof
Fotograaf: Arjo van der Graaff
Ceremoniemeester: Ceremoniemeesters van der Lelij
Stropdassen: Suitable
Antenne hartjes: Zomaar & daarom
Bruidsboeket: Bloemen XL
Koets: Teun Reedijk
Bruidstaart: Bakkerij Voordijk

Lokaties:
Burgerlijkhuwelijk: Kijfhoekkerk
Kerk: Kijkhoekkerk
Feest: Schelvenaer

0 reacties:

Een reactie posten