dinsdag 9 november 2010

Trouwdag van: Annemiek & Lars

Op zaterdag 3 juli zijn Lars en Annemiek getrouwd. Het was een hele warme dag met een ontzettende hoosbui (kan ik me nog zo goed herinneren). Die was zeer plaatselijk, maar precies boven kasteel Henckenshage toen de huwelijksceremonie moest beginnen!!! Alle gasten liepen naar de prachtige tuin om een plekje te zoeken. Lars en Annemiek stonden al klaar met de bruidsmeisjes met rozenblaadjes. En toen ging het regenen....alles nat. Uit eindelijk heeft de ceremonie in de trouwzaal van kasteel Henckenshage plaats gevonden. Ook heel gezellig!
Het was een hele gezellig dag op 1 lokatie. Ik vind dat zo'n geweldig concept: geen file, geen stress, geen parkeerproblemen....ik kan het iedereen aanraden.
Annemiek en Lars waren al eerder naar de lokatie gekomen om foto's te maken. De daggasten werden om 13.30uur verwacht. Na een lekker bakje koffie kwamen Annemiek en Lars aan in een ontzettend leuk open kever. Daarna vond de huwelijksceremonie plaats om 14.30. Aansluitend heerlijke bruidstaart! De bruiloft had Delfts blauwe accenten, dus ook de taart. Met de daggasten zijn we daarna een wandeling door de tuin gaan maken. Tussen door heeft Rikkemien foto's met de daggasten en bruidspaar gemaakt. Om 17.30 stond er een heerlijk diner klaar. Na het diner vond de feestavond plaats op deze prachtige lokatie.

Ik vond het erg leuk om er deze dag bij te zijn. Familie en vrienden konden genieten van deze dag. Het was echt een dag zoals Annemiek en Lars die wilde.


Reaktie van Annemiek en Lars:
Jo- Anne heeft ons geholpen bij de voorbereiding van onze huwelijksdag. Dacht aan dingen waar wij niet bij stil stonden. Gaf tips wat leuk zou kunnen zijn om te doen en advies om het een of ander te laten, maar wel vrijblijvend! Op de dag zelf is alles goed geregeld: achter de taart aan, iedereen op de juiste tijd op de juiste plaats. Onze daggasten viel het ook op dat ze alles zo goed regelde en in de gaten hield. Daarnaast "het sterk in de schoenen staan": geen voordrachten is geen voordrachten en daar komt geen speld tussen! Wij hebben een onvergetelijke dag gehad, mede dankzij het regelwerk van Jo-Anne.

Jo-Anne: Je bent een leuk mens, gezellig en je doet je werk super!

Liefs Lars en Annemiek Deckers
 
Fotocredit: Rikkemien Fotografie

Over de trouwdag van Annemiek en Lars heb ik al eerder een blog geschreven met een "tip van de ceremoniemeester".

0 reacties:

Een reactie posten