dinsdag 19 oktober 2010

Trouwdag van: Mark & Inge

Mark & Inge zijn op 3 september 2010 getrouwd in Utrecht. Inge beschrijft hieronder hoe zij deze dag heeft ervaren en welke leuke ideeen zij had. Lees gauw verder het verhaal van een prachtig bruidspaar!!


Als eerste hebben wij gemerkt dat het ontzettend belangrijk is dat je een goede ceremoniemeester hebt, wij hadden een goede vriendin die erg creatief is en ons goed kent, maar ik kan me heel goed voorstellen dat je er anders een inhuurt. Het scheelt namelijk zoveel stress in de voorbereidingen en helemaal de dag zelf.

Wij hebben veel ideeën opgedaan door iedere dag het blog van Wedspiration in ons mailbox te lezen. Er stond bijvoorbeeld in dat het handig en leuk is om de daggasten een overzicht te geven van het programma en de fotoindeling (werkt perfect). Ook wordt er regelmatig een kleurthema beschreven, wij hebben gekozen voor zilver en wit en dit in zoveel mogelijk elementen doorgevoerd. Onze kaart hebben we zelf ontworpen, maar met inspiratie van de vele trouwkaarten die voorbij kwamen op de blog. Het idee van de linten op een stokje, hebben wij doorgevoerd naar linten om de buitenspiegels van de auto, dit kreeg een leuk effect als je gaat rijden.
Als give a way hadden we zelf leuke cupcakes gemaakt met zilveren roosjes. Om het zakje hadden we lint laten bedrukken met de bedankt tekst erop. Ook weer een geweldig idee van Ceremoniemeesters van de Lelij.

Clip1  
Clip2
Clip3 
Onze dag begon vroeg, om half 7 was Ellen (nichtje) er om mijn haar te doen. De fotograaf was er om half 8. Damon is de fotograaf van Studio Damon, deze fotograaf hebben we gevonden op aanraden van Gerhard Nel (was al bezet). We zijn ongelooflijk enthousiast over de prachtige foto’s die Damon van onze bruiloft heeft gemaakt. Hij schiet de foto’s lekker snel en maakt vooral heel veel spontane foto’s! We hebben heel veel complimenten gekregen van onze gasten over de foto’s, maar ook over Damon zelf, dat hij met de foto’s, maar eigenlijk ook de hele dag, zo relaxt en leuk was, niets was teveel! Kortom: Een absolute aanrader, wat een geweldige fotograaf!!!!!!!!!

Om 8 uur werden de bloemen bezorgd door Mirjam van flowermaid. Mirjam maakt ontzettend mooie bloemstukken, waarbij vrijwel alles mogelijk is en zelf ook veel leuke ideeën heeft.

Clip5
Clip6 
Het burgerlijk huwelijk vond plaats in de Fundatie van Renswoude te Utrecht. Dit gebouw is gebouwd in 1756 en is nog helemaal in stijl.


Na het burgerlijk huwelijk hadden we champagne met een heerlijke en prachtige taart. Simpel, maar stijlvol zoals we wilde. De taart was gemaakt door mijn moeder: Jeanette van Loenen en haar vriendin Ellen Kuijper van gebakenzo.


Na de taart hadden we een lunch, verzorgd door take a bite. Dit alles vond plaats in de tuin van de Fundatie van Renswoude.
Na de lunch zijn we met alle daggasten lopend door de stad naar de Geertekerk gegaan. Dit geeft een ontzettend leuke sfeer!

Na de kerkdienst was er in de kerk de receptie. We hebben de hapjes laten bezorgen door Jeroen Traiteur. De hapjes die hij maakt zijn biologisch en een feest om naar te kijken.
Het diner en feest vonden plaats in de kelder van restaurant de Rechtbank in Utrecht, ook deze locatie was op loopafstand.

Voor het feest hadden we een DJ, saxofonist en drummer geregeld via swinging,
De toevoeging van een saxofonist en drummer bij de DJ is echt een aanrader. De saxofonist liep spelend tussen de gasten door!

Voor onze openingsdans hebben we een aantal lessen genomen bij Annemarie de Ruiter. In een aantal prive-lessen leer je een geweldige en orginele dans die helemaal bij jezelf past.
Fotocredit: Studio Damon

Wil je de geweldige slideshow van deze dag bekijken? Klik dan hier!

Inge, ontzettend bedankt voor insturen van deze prachtige trouwdag!

Ook jullie trouwdag op dit blog? Stuur je verhaal met daarbij foto's van goede kwalitetit naar joanne@lelij.com

0 reacties:

Een reactie posten