dinsdag 14 september 2010

Trouwdag van: Wenche & Bart

Wenche en Bart zijn getrouwd in Maastricht. Ik ben ontzettend trots dat ik deze trouwdag kan laten zien, gefotografeerd door 2RINGS. Wenche en Bart zijn een ontzettend mooi bruidspaar. Vooral haar jurk vind ik prachtig. Strapless, zoals bij vele bruiden, maar toch heel uniek. Verder is de dag erg leuk versiert met fuchsia accenten.

Persoonlijke momenten ontbraken niet tijdens de ceremonie. Deze vond plaats in de Kanunnikenhuis (St. Servaasklooster) in Maastricht. De huwelijksvoltrekking werd gedaan door bijzonder ambtenaar van de burgelijke stand: Joanne (what's in the name :-) Lijkt mij ook veel leuker om een persoonlijkere ambtenaar te hebbben! Daarbij ook nog persoonlijke bijdragen van familie en vrienden, eige beloften en live muziek! Allemaal ingredienten die een huwelijksvoltrekking bijzondere herinneringen geeft.

Wenche en Bart vierden hun feest in een villa Le Boqueteau in Spa. De dag ervoor en erna verbleven zij daar met intieme familie en vrienden. Het diner was een BBQ voor de villa aan geweldig lange tafels. 's Avonds werd er binnen heerlijk gefeest.

Nog meer foto's kijken van deze trouwdag?

De stropdassen zijn bij Made2Match besteld. Een leuke site om eens te kijken!
Fotocredit: 2RINGS

0 reacties:

Een reactie posten