woensdag 8 september 2010

Trouwdag van: Joke & Arjan

De trouwdag van Joke & Arjan op 3 september was geweldig. Zij zijn getrouwd in Wijk bij Duurstede. Een ontzettend lief bruidspaar die een prachtige dag voor hun gasten wilden organiseren. Dat is ze zeker gelukt!
De daggasten werden 's morgens ontvangen in het prachtige nieuwe hotel van Van der Valk in Houten. Daarna gingen we (als haringen in een ton) in een originele mandenbus. Dit is een opvallende bus uit het zonnige eiland Cyprus. Nu hadden wij gelukkig ook een zonnige dag. We gingen op pad richting Culemborg, naar de pont. Op de pont foto's genomen met Ester en Marco van 2RINGS. Daarna genoten van langschap, dijken, water en een lunch langs de route. Toen we (weer met de pont) aan kwamen in Wijk bij Duurstede stond een gids klaar om de gasten een rondleiding te geven. Uiteindelijk kwamen ze uit bij het prachtige Kasteel Duurstede. Ontzettend mooie lokatie, vooral om te decoreren. Recent is alles vernieuwd, dus trendy look met steigerhout en zwart. Dit paste natuurlijk geweldig bij de styling in zwart met fuchsia.
De huwelijksvoltrekking was persoonlijk omdat ze twee zussen hadden gevraagd om een speech te houden. Ook erg grappig was het idee om een broer en zus de ringen te laten geven. Zij mochten iets leuks bedenken, nou dat hebben ze gedaan! De ringen moesten uit een glas champagne worden gevist.


Na de plechtigheid werd er getoost en was het tijd voor een heerlijke cupe cake van Sweet things. Mmm....


Tijdens de receptie kwam een Jammin Band spelen. Wat een gezellige ritmische herrie was dat.

Toen alle receptiegasten weer waren vertrokken hebben Esther en Marco van 2RINGS een feest studio georganiseerd. Doe maar gek met allerlei feestartikelen...en je krijgt geweldige foto's van je gasten.


Toen dat hillarische moment voorbij was zijn we begonnen aan het buffet. Peter Jong- de troubadour- kwam langs de tafel om gezellige liedjes te zingen. Van die heerlijke hollandse meezingers die iedereen kent.


Tegen negenen vertrokken we weer met de bus naar Houten. Na gehobbel en een vreselijke bobbel  kwamen we weer in Houten aan. Bruidspaar een vrienden bleven slapen in het hotel en ik reed dik tevreden naar huis.Kijk voor nog meer foto's bij 2 RINGS

0 reacties:

Een reactie posten