donderdag 23 september 2010

Inspiration Board: de herfst komt!

Dinsdag is officieel de herfst begonnen. Dat was zeker te merken! Gelukkig nu weer een paar mooie zonnige dagen, maar je ziet aan de bomen dat de herfst er weer aan komt. Voor ons (ceremoniemeesters, fotografen enz.) is de top drukte bijna afgelopen. Van april tot en met september wordt er veel getrouwd. Natuurlijk trouwen er ook bruidsparen in de herfst. Gelukkig wel, alleen het is iets kouder en sneller donker. Herfst geeft ook weer veel mogelijkheden. Je kunt de kleuren van de herfst toepassen in trouwkleding (denk ook aan de sokken :-), bruidsboeket, bruidstaart. Kleuren zijn: bruin, oranje, donker rood, donker groen, koper, goud. Allemaal toe te passen in de stijlvolle decoratie van jullie trouwdag. Omdat het sneller donker is kun je goed gebruik maken van kaarsen. Ga hierin lekker over de top. Ontzettend sfeervol! Denk ook aan de entree: fakkels, vuurkorven, lantaarns in de bomen enz. Let goed op welke lokatie je kiest als je in de herfst trouwt. De buitenkant  is iets minder belangrijk dan de sfeervolle binnenkant. Dan zijn er nog de heerlijke herfst gerechten en lekker versnapperingen: warme appeltaart, pompoen, chocola. Mhmmm...geef mij maar een heerlijke autumn wedding!

Tip van de ceremoniemeester: even paraplu's regelen bij Parapluverhuur. Zeer goede ervaringen mee (helaas ook met de regen)

Hieronder twee verschillende Inspiration Boards in champagne en bruine tinten (vintage). Chocolade truffel taart lijkt mij erg lekker!
Fotocredit: Snippet and Ink
Fotocredit: Snippet and Ink

0 reacties:

Een reactie posten