woensdag 25 augustus 2010

Trouwkaart van Ilse & Sietse

Vandaag trouwen Ilse & Sietse! In maart zijn Ilse & Sietse bij mij langs geweest voor het 1e wedding consult. Ik heb ze goede adviezen kunnen geven voor hun trouwdag in Rotterdam. Later zijn ze nog voor een 2e keer langsgeweest met hun ceremoniemeesters.
Als het weer het toelaat beginnen ze vanochtend met een picknick in Kralingen. Hun ceremoniemeesters zorgen voor alle lekkere spullen en leuke versieringen. Daarna gaan ze met elkaar naar het Stadhuis in het centrum van Rotterdam. Op loop afstand is een kerk waar zij de kerkelijke inzegening houden. Daarna lopen ze met elkaar naar Engels. Een ontzettend leuke lokatie aan de Weena met prachtige zalen op de bovenste verdieping. Met mooi weer kun je ook buiten zitten. Lokatie is erg leuk gestyled. Handig dat al deze lokatie te lopen zijn in het centrum van Rotterdam. Heel handig is ook de parkeergarage met het vaste tarief! De kosten voor parkeren blijven beperkt voor de daggasten.

Ilse & Sietse wisten al welke kleur ze wilden gaan gebruiken op hun trouwdag: limoen groen...moet je doen!! Een lekker frisse kleur die niet iedereen gebruikt. Luova heeft hun trouwkaarten ontworpen. Dit ontwerp vind ik zo ontzettend leuk. Een heerlijke persoonlijke kaart. Jelle Stelma van Luova heeft er is leuks van gemaakt. Hij heeft ook een logo n.a.v. de kaart ontwerpen. Van dit ontwerpen hebben ze een rubberstempel laten maken. Op de achterkant van de envelop staat deze stempel. Zo'n stempel kun je natuurlijk voor veel doeleinden gebruiken op je trouwdag. Ik zou het wel weten...

Geniet van dit ontwerp van Luova en misschien kan Jelle ook iets leuks voor jullie ontwerpen.
Ilse & Sietse wens ik een liefdevol huwelijk!

0 reacties:

Een reactie posten