dinsdag 24 augustus 2010

Trouwen in romantisch Venetie

Heerlijk een intieme bruiloft in Venetie. Een stad met veel mogelijkheden. Een bruiloft met alleen degene die je heel dierbaar zijn. Deze bruiloft is een goed voorbeeld van speciale momenten. Geweldig hoe Stranders Weddings dit heeft vast weten te leggen. De foto's spreken voor zich....

Fotocredit: Stranders Weddings
Van deze trouwdag zie je hier alleen een paar mooie details (heb je de oorbellen gezien?). Deze foto's vind ik zo sterk persoonlijk omdat ze emoties weergeven. De durf voor een gave "bird in a cage veil" met harten en die geweldige rode harten op de trouwschoenen.... Het bovenlijfje van de bruidsjurk bestaat ook uit harten. Helaas weet ik niet waar deze is gekocht, maar zou het heel graag willen weten.

Waarschijnlijk missen meer bruidsparen een van hun ouders op hun trouwdag. Hier is op een mooie manier stil gestaan bij het gemis. Zo kun je uitdrukking geven aan je verdriet en gemis. Belangrijk op zo'n belangrijke dag.

A.s. vrijdag maak ik een DIY blog over een ander leuk detail van deze romantische trouwdag in Venetie.

1 reacties:

Charlotte zei

Goedenavond allemaal,

Wat een schitterende foto's ! Inderdaad Venetie is een prachtige stad en absoluut één van de mooiste steden om te trouwen. Wellicht een leuke tip om wat inspiratie om te doen; mijn webiste www.ontdek-venetie.nl.

Groetjes Charlotte

Een reactie posten