dinsdag 17 augustus 2010

Trouwdag van: Erik & Aline

Gisteren kon je een aantal details van hun trouwdag bekijken. Nu een volledige reportage. Oh...wat was het een mooie dag. Genoeg om over te schrijven! Met trots laat ik jullie deze reportage zien.

Erik heeft de nacht voor de trouwdag in Hotel Lapershoek in Hilversum geslapen zodat hij Aline op tijd kon ophalen bij haar ouders. Natuurlijk een mooi rood detail in de manchetknopen. Het pak is gekocht bij Nederlof in Capelle aan den IJssel
De ouders van Aline hadden hun huis gezellig met rode accenten versierd.
Nadat Erik Aline op gehaald had zijn ze samen naar Kasteel De Vanenburg in Putten gereden. In de tuinen hebben ze foto's genomen. Ze moesten op tijd "uit het zicht" zijn want om 10.30 kwamen de daggasten!

De prachtige jurk van Aline is gekocht bij de Bruidstuin in Elburg!
Met de daggasten heb ik het dagprogramma doorgenomen. Iedereen wist wanneer wat er ging gebeuren en wat er van hen werd verwacht. Daarna kreeg iedereen bij de uitgang een witte ballon. Twee nichtjes mochten de rode ballonnen meenemen en aan Erik en Aline geven. How cute!! We zijn naar het hek gewandeld om het bruidspaar op te wachten. Het was toen bijna 11.00uur.
Alle mannen een rode stropdas...veel vrouwen rode jurken...zo leuk om te zien dat de daggasten het ook tot een feest maken met elkaar door zich mooi te kleden.

Ballonnen oplaten heeft altijd iets feestelijks! (verzin wel een teken waarop ze losgelaten moeten worden)
Na het oplaten van de ballonnen hadden Erik en Aline even de tijd om hun daggasten te begroeten. Daarna zijn we doorgelopen naar de tuin om foto's met de daggasten te maken.

Om twaalf uur kregen we een lunch in de Tuinzaal. Gezellige tijd met de daggsten.
De huwelijksvoltrekking vond plaats om 13.00 in de Van Pallandtzaal. Een prachtige zaal met een leuke opstelling waardoor het bruidspaar de ambtenaar en de gasten konden zien.

Na een ontspannen huwelijksvoltrekking was het tijd voor de duiven. Iedereen stond onder het balkon toe te kijken, de kinderen mochten bij Erik en Aline blijven. Het werd een speciaal moment.

Feliciteren kon met dit mooie weer onder de grote boom gebeuren. Er was kort gelegenheid om te feliciteren want om 14.30 was de kerkdienst. Aangezien het 10 stappen lopen was naar de Oranjerie waar een prachtige kerkzaal is, verliep dit lekker ontspannen.

Na de kerkdienst was de receptie in het kasteel (lang leve de airco!). Omdat het zo warm was, werden de ijsjes enthousiast gehaald bij het ijscokarretje onder de boom. Heerlijk ijs van Rozeboom uit Vaassen. Je ziet...ik ben ook in te huren als ijscovrouw :-)!!

Erik & Aline houden van een goed wijntje dus voor het diner werd er getoost. Altijd leuk om grappige toespellingen maken op zo'n moment.

's Avonds was er een feestavond in Klein Vanenburg. Dit ligt naast het kasteel. Klein Vanenburg heeft een prachtig terras en iedereen stond buiten te kletsen. Les Etoiles speelde gezellige sfeermuziek en het entree van het bruidspaar hebben we ook nog speciaal feestelijk gemaakt. Je ziet op deze laatste foto dat ze echt van hun dag genieten!

2 reacties:

Kippie zei

Wat een mooie bruiloft! De foto's zijn echt schitterend!! :)

Ceremoniemeesters van der Lelij zei

Dank je (al heb ik de foto's niet gemaakt :-)!!
Het was ook een hele bijzondere dag en dat zie je terug in de foto's
groetjes, Jo-Anne

Een reactie posten