woensdag 18 augustus 2010

Gesponsorde post: gratistrouwen.nl

De nieuwe Bruid & Bruidegom is uit! Altijd weer leuk om de nieuwste bruidsmode te bekijken en de leuke tis en ideeen.. Op blz 302 staat het volgende een artikel.van WIN JE GRATIS DROOMBRUILOFT!  De prijs voor 2010 hebben Arjan & Monique gewonnen. Gefeliciteerd met jullie prijs. Een hele mooie bijzondere dag toegewenst op 8 september.


Eerste gratis bruiloft uitgereikt!

Op 8 september 2010 gaan Arjan en Monique uit Heiloo trouwen. Zij zijn de winnaars van de gratis droombruiloft 2010 van het nieuwe initiatief gratistrouwen.nl  Dit initiatief geeft elk jaar een bruiloft weg t.w.v. 10.000 euro. Een kort interview met Yvonne van Balkom, initiatiefneemster van gratistrouwen.nl

Hoe was de reactie van Arjan en Monique?
Geweldig! Ze waren helemaal overdonderd door het nieuws en konden het eigenlijk niet geloven. Ze bleven maar lachen en elkaar kussen, dat was erg mooi om te zien.

Wanneer zijn de winnaars van de gratis bruiloft 2011 bekend?
Iedereen die per 2 december 2010 in de top 100 staat kwalificeert zich voor de finale op 12 december. Deze finale vindt tijdens een exclusief feest plaat op kasteel Wijenburg in Echteld. Hier wordt bekend wie er in 2011 gratis mag gaan trouwen. En zo geven we voortaan elk jaar een bruiloft weg. Geweldig toch?

Waar komt het geld voor deze bruiloft eigenlijk vandaan?
Op onze site staat een uitgebreide lijst van bedrijven die meedoen met gratistrouwen.nl Bij elk bedrijf staat ook of ze sponsoren en wat ze sponsoren. Zo kan het winnende bruidspaar hun zelf droombruiloft samenstellen. Daar kunnen ze nu al mee beginnen; het bruidspaar dat wint krijgt bij de bedrijven die sponsoren namelijk gewoon hun geld terug als ze winnen. En er staan hele leuke bedrijven bij!

We hebben gehoord dat jullie zelfs nog meer weggeven?
Ja, dat klopt. Elke maand hebben we nieuwe producten op onze site staan die we gratis weggeven in samenwerking met andere bedrijven uit de trouwbranche. De ene keer zijn het gratis trouwschoenen, dan weer gratis bedankjes. En we hebben zelfs al eens een trouwjurk weggegeven. Iedereen kan meedingen!


Yvonne van Balkon heeft een ontzettend leuk concept bedacht waardoor Ceremoniemeesters van der Lelij heeft besloten om mee te doen. Bruidsparen kunnen een ceremoniemeester winnen t.w.v. 595,- euro.
Wat je precies moet doen staat duidelijk beschreven op de site. Zo wie zo staan er nog meer leuke artikelen op de site.

Altijd al gedroomd van een grootse trouwdag. Maak je droom waar en schrijf je in bij gratistrouwen.nl

0 reacties:

Een reactie posten