vrijdag 16 juli 2010

DIY: bloemenvaasje in de boom

Het laatste DIY idee voor mijn vakantie. Hoop tijdens mijn vakantie weer leuke dingen te bedenken, maar ga eerst genieten van de rust en een prachtig uitzicht op de bergen.
Voor dit DIY idee hoef je niet super creatief, maar wel inventief te zijn. Veel drinken....lekkere Crodino!! Dat gaat er met dit weer vast wel in. Spaar er zoveel mogelijk. Zet alle daggasten aan de Crodino, want deze lege flesjes zijn zo schattig. Met het originele gele etiket ook decoratief met een zonnebloem er in! Als je er een stevig lintje (goede kleur) om bindt en er een bloem in steekt, kan er niet veel mis gaan. Deze vaasjes hang je in bomen, parasols of zet ze naast elkaar op een muurtje, tafel o.i.d. Succes!

Oh ja...nog een tip van een ervaren ceremoniemeester! Alles wat je ophangt: ballonnen, slingers, lampionnen etc. leg geen dubbele knoop in linten/touwtjes maar een knoop met daarna een lus!!! Een vreselijk werk om alle knopen los te krijgen als je net je schaar niet kunt vinden. Lusjes trek je snel los! Een slimme meid...is voorbereid.

3 reacties:

Anoniem zei

Ha,ha, leuk om een idee van ons wat niks met eten te maken heeft, terug te zien op jouw blog!!

Groetjes, ilse

Kippie zei

Dat ziet er echt erg mooi uit!

Ceremoniemeesters van der Lelij zei

Hai Ilse, is het jullie idee? Wat doe jij met eten? Je maakt me nieuwsgierig!
groetjes, Jo-Anne

Een reactie posten