vrijdag 18 juni 2010

Limoen groen, moet je doen!

Deze week kwamen Sietse en Ilse met hun ceremoniemeesters (3!!!) voor het tweede wedding consult. Een maand geleden waren ze voor de eerste keer geweest om adviezen te krijgen voor de grote lijnen voor hun trouwdag. De grote beslissingen hebben ze intussen genomen. De ceremoniemeesters werden nu meegenomen om met mij als profesionele ceremoniemeester de dag door te nemen en aanwijzingen te krijgen. Waar moeten ze opletten, meenemen, doorgeven enz. Ontzettend leuk om zo'n gesprek te voeren. Later hebben we het  bruidspaar nog even voor een wandeling naar buiten gestuurd zodat we een aantal leuke creatieve ideeen konden bespreken.

Ik moet zeggen: Sietse en Ilse hebben een ontzettend leuk thema bedacht. Limoen groen met een picknick. Via hun eigen gemaakte website houden ze iedereen op de hoogte van thema, wensen, programma, route enz. Voor de picknick in een park in Rotterdam worden de daggasten gevraagd een gerecht mee te nemen. De ceremoniemeesters zorgen voor de catering en versiering. Daarna gaan ze naar stadhuis en kerk. Tot slot het diner en feest bij Engels! Ontzettend gave lokatie omdat je ook buiten kunt zitten en geweldig uitzicht hebt. Weer allerlei tips en ideeen gegeven om de ruimtes te stylen. Die ceremoniemeesters kunnen aan de slag.
Ik hoop je t.z.t. hun originele trouwkaart te laten zien, want die is echt geweldig! Wat een bijzonder ontwerp! Maar goed...ze moeten nog op de post dus moeten jij en ik nog even geduld hebben.

Hieronder een aantal plaatjes met inspiratie voor een picknick wedding in het groen en twee prachtige Inspiration Boards van Snippet and Ink.
Fotocredit: I do it yourself

Fotocredit: Snippet & Ink
Fotocredit: Snippet & Ink

0 reacties:

Een reactie posten