maandag 12 april 2010

YES het is maandag

Yes het is maandag! Ik geniet van de kleine blaadjes aan de bomen en de jonkies van moeder-eend in de sloot.
Deze fantastisch enthousiaste bruid (zo voel ik mij "vaak" ook) is gefotografeerd door Frans Nijssen. Heerlijk als je zulke momenten kunt vastleggen! Mooi werk!

Vanavond ga ik naar de lancering van de NTBO=Nederlandse Trouwbranche Organisatie in Amsterdam!
Ik ben heel erg benieuwd wat deze avond gaat bieden.

Afgelopen vrijdag viel de trouwkaart van Gerdien en Hans op de mat. Ze hadden onlangs een leuk stukje geschreven over hun wedding consult bij ons thuis. Een gezellig stel dat over 6 weken gaat trouwen. Ik hoop dat ze daarna een foto sturen met konijnen erop!!!!

We willen even laten weten dat we het ontzettend gezellig vonden om zaterdag 6 februari bij je te zijn.Voor onze bruiloft op 12 mei wilden we nog wat ideeën opdoen en we dachten dat we bij jou wel op het juiste adres zouden zijn...
We waren heel benieuwd waar we terecht zouden komen en hadden je huis zo gevonden. Je verwelkomde ons hartelijk en binnen kwam de geur van lekkere appelflappen ons al tegemoet. Heerlijk... ik heb ze (i.v.m. lijnen voor de bruiloft ;-) ) niet geproefd, maar aan Hans zijn gezicht te zien waren ze heerlijk! Kopje koffie erbij en eerst eens even gepraat over ons huis, wat we al voor de bruiloft geregeld hadden en waar we nog tips bij wilden. Je gaf ons verschillende ideeën over de trouwkaarten en de tekst die daarop komt, tot het bruidsboeket en het knielen in de kerk toe. En lachen zeg... we gingen dit ook nog oefenen! Wel heel goed; meestal oefen je niet met het dragen van een bruidsboeket (terwijl je het gauw te hoog of te laag draagt) en het knielen in de kerk. Terwijl dat toch al zo'n spannende gebeurtenis is.
Na al deze handige tips kwam het moodboard en allerlei verschillende linten en strikjes met enorm veel plaatjes op tafel. We willen alles in de stijl goud/wit want dit hadden we al van je gezien op de bruidsbeurs op De Vanenburg in november 2009, en dat leek ons wel wat..:-) Wij scheurden allemaal plaatjes uit met ideeën voor de bruiloft in de stijl goud/wit en prikten ze samen op het moodboard. Nu kan iedereen in één oogopslag zien wat we leuke ideeën vinden voor onze bruiloft; zelfs voor de konijnen zat er wat leuks bij!
Over konijnen gesproken; je hebt ons ook aan hele leuke ideeën voor onze fotoreportage geholpen (hebben we gisteren bij de fotograaf besproken) en ook het geven van de ringen wordt door jouw orginaliteit een leuk onderdeel. Ik kan het helaas nog niet opschrijven, want ook familieleden en onze ceremoniemeesters lezen na ons bezoek aan jou je blogs! Het moodboard hebben we ook aan onze ceremoniemeesters laten zien , we zijn benieuwd of/wat ze ermee gaan doen...
De avond vloog om waarbij we ook regelmatig met z'n drieën lekker hebben zitten lachen, sommige dingen zijn ook wel heel komisch...
Rond een uur of half 12 (!) vertrokken we weer uit de Van der Lelijstraat met een tas vol strikken die we van je mogen lenen voor de bruiloft. Hartelijk dank ! Onze trouwkaart ontvang je als het goed is binnenkort.

Groetjes, Hans &Gerdien


0 reacties:

Een reactie posten