woensdag 28 april 2010

Damons Photobooth (fotohokje)

Dit is echt onwijs leuk voor op je trouwdag: Damons Photobooth (fotohokje). In Amerika is de Photobooth ofte wel fotohokje helemaal hot. Gasten kunnen net zoals in een ouderwets fotohokje foto’s laten maken. In Nederland waren deze hokje nog niet, nu dus wel!!

De volgende info vind je op hun site:
De Photobooth is een hokje niet groter dan twee vierkante meter met een gordijntje en een grote “oranje” knop. Een zeer gebruikersvriendelijke en gemakkelijke foto-ervaring. Het enige wat je moet doen is naar binnen gaan (het liefste samen), gordijntje dicht, have fun, neem je pose aan, en druk op de “oranje” knop. Na het aftellen worden de foto’s gemaakt en 30 seconden later zijn de foto’s geprint compleet met een persoonlijke tekst en logo.


Alle foto’s worden bewaard en dan nu misschien het leukste “de afterparty”; na een week staan de foto’s allemaal via een beveiligde slideshow online (met muziek) en kunnen alle gasten en bruidspaar zelf weer genieten. De foto’s worden allemaal op dvd geplaatst. Wij leveren een compleet professioneel automatische Photobooth.


Vooral de volgende zin vond ik natuurlijk leuk: Geen ceremoniemeesters opzadelen met polaroids die gasten in lijsten fotograferen, geen ongezellige praatpalen of wegwerpcamera’s (met wegwerpfoto’s).
Echt iets heel nieuws en ontzettend trendy. Ik hoop dat mijn bruidsparen dit te gekke fotohokje gaan reserveren voor hun trouwdag!


Fotocredit: Studio Damon

0 reacties:

Een reactie posten