zaterdag 4 juli 2009

Johan & Lydia getrouwd

Wat was het een geweldige dag afgelopen vrijdag! Een gezellige high tea in de tuin (3 km verder op had het vreselijk geregend). Leuke huwelijksvoltrekking. Even een ijsje eten in de kerktuin. Een prachtige kerkdienst. Een feestelijke lokatie met een heerlijk diner. Volle receptie.

En toen....mocht ik naar huis. Wat een prachtige herinneringen! Ontzettend leuk dat vooral het bruidspaar zo ontzettend genoot. De complimenten van de daggasten waren legio. Wat hebben Johan en Lydia een ontzettend leuke dag neer gezet! Dat ik daar aan mocht bijdrage was een feest.

Een aantal leuke foto's kan ik je niet onthouden. Foto's van Johan en Lydia samen heb ik nog niet. Deze zijn van mijn eigen camera.

1 reacties:

Lydia zei

Hai Joanne,

Het heeft even geduurd maar nu komt het er toch eindelijk van..want het is natuurlijk wel leuk voor anderen om op jou prachtige site te lezen hoe onze ervaring met jou als ceremoniemeester op onze trouwdag is geweest.

Het is inmiddels alweer even geleden maar nog steeds denken we met veel plezier terug aan 3 juli. Al heel vaak hebben we tegen elkaar gezegd dat als we het over zouden doen moet het precies hetzelfde gaan. Het was gewoon een FANTASTISCHE dag. Jou als ceremoniemeester te hebben was geweldig. We hebben ons echt geen moment druk gemaakt of alles wel goed zou verlopen, we wisten dat onze dag bij jou in goede handen zou zijn. De avonden dat we bij je langs geweest zijn waren inspirerend. Iedere keer kwamen er weer leuke ideeën naar boven. Door jou inzet hebben wij weinig stress gehad en dat was erg prettig. De dag zelf verliep helemaal zoals we gedacht hadden. Jij had de touwtjes in handen en alles verliep zonder gehaast en op tijd. De styling van onze trouwlocatie heb je ontzettend leuk gedaan, alles zag er echt heel mooi uit.
Voor iedereen die een originele ceremoniemeester zoekt: maak een keer een afspraak met Joanne. Zij zal van jullie dag zeker iets bijzonders maken!!

Een reactie posten